Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal calorieën: 595
Ingrediënten:
Zoete aardappelen – 150 gram
Pompoenblokjes, koelvers – 200 gram
Andijvie – 100 gram
Vegetarische balletjes – 5 stuks
Verse geitenkaas 45+ – 40 gram
Zongedroogde tomaat – 3 stuks
Olijfolie – 1 el
Zout – 1 snufje
Peper – 1 snufje
Bereidingswijze:
1. Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes.
2. Snijd de zongedroogde tomaat in reepjes.
3. Kook de zoete aardappel samen met de pompoenstukjes in 10 minuten gaar.
4. Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de vegetarische balletjes 6 minuten.
5. Giet de zoete aardappel en pompoen af en stamp tot een grove puree. Roer de andijvie en zongedroogde
tomaten erdoorheen. Breng op smaak met peper en zout.
6. Serveer de stamppot samen met de vegetarische balletjes en verkruimel de geitenkaas erover.