Mathijn 06 53330106 Marloes 06 51955910 info@topfitsalland.nl

Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal calorieën: 595

Ingrediënten:
 Zoete aardappelen – 150 gram
 Pompoenblokjes, koelvers – 200 gram
 Andijvie – 100 gram
 Vegetarische balletjes – 5 stuks
 Verse geitenkaas 45+ – 40 gram
 Zongedroogde tomaat – 3 stuks
 Olijfolie – 1 el
 Zout – 1 snufje
 Peper – 1 snufje

Bereidingswijze:
1. Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes.
2. Snijd de zongedroogde tomaat in reepjes.
3. Kook de zoete aardappel samen met de pompoenstukjes in 10 minuten gaar.
4. Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de vegetarische balletjes 6 minuten.
5. Giet de zoete aardappel en pompoen af en stamp tot een grove puree. Roer de andijvie en zongedroogde
tomaten erdoorheen. Breng op smaak met peper en zout.
6. Serveer de stamppot samen met de vegetarische balletjes en verkruimel de geitenkaas erover.

Pin It on Pinterest