fbpx
Mathijn 06 53330106 Marloes 06 51955910 info@topfitsalland.nl

Doen waar je energie van krijgt is ons motto

Hallo wij zijn Mathijn en Marloes en samen runnen we Top Fit Salland.

Ik (Mathijn) dacht direct aan “iets met sport”.  Gek van sport. Altijd al geweest. Zelf doen of op tv bekijken. De hele dag met sport bezig zijn. Blijer kun je mij niet maken Dus toen ons tegelbedrijf het zwaar kreeg ben ik me gaan omscholen. En ik (Marloes) was meer van de commerciële en administratieve ondersteunende taken. Maar inmiddels ben ik ook besmet met het beweegvirus. Ik kan me geen dag meer zonder beweging voorstellen. Actief, of een ontspannen vorm van bewegen zoals bij de yoga. Binnen en buiten.  Juist die diversiteit maakt het leuk.

Zo zie je maar weer. Je kunt van nature sportief zijn of je kunt het alsnog worden. En je voelt je echt veel beter als je fit bent ervaren we zelf. Top Fit en vol energie. Wist je dat energieke mensen vaak gezondere keuzes maken. En dat gunnen we iedereen dus ook jou.

 

Top Fit Salland Mathijn en Marloes

The Barn, een sfeervolle sportlocatie in het buitengebied

De juiste sfeer is belangrijk om je thuis te voelen. De mensen en de locatie dragen hier aan bij. Samen sporten met de trainers en de leden. Een grote FUN factor. Bij ons geen grote zaal waar je in je eigen bubbel met oordopjes op sport. Maar interactie, lol maken, uitdagen.  Tijd maken voor een praatje of gezellig koffie drinken met de groep.  We hebben onze (ooit) kippenschuur verbouwt tot sfeervolle sportlocatie genaamd “the Barn”.  En in 2021 is daar een supermooie yoga en sportzaal bijgebouwd. Hier geven we de groepslessen.

Kies je voor Personal Training dan is de zaal helemaal alleen voor jou beschikbaar. Dus niet tussen andere sporters. Wij vinden het belangrijk dat we dan ook echt alle aandacht voor jou hebben en niet worden afgeleid door andere sporters. The Barn staat onderaan de prachtige Lutten”berg” (31m). Dichtbij het bos, een zandkuil en tussen de glooiende weilanden. Dus ook buiten kunnen we volop uitdagingen bedenken.

Groen moet je doen zeggen we altijd. Want bewegen in groen werkt ook nog eens ont-stressend. Daarom gaan we ook graag naar buiten tijdens diverse trainingen. Bij mooi weer brengen we de attributen naar buiten of hebben we de yogales in de tuin. 

Samen is leuker dan alleen

Dun, dik, actief, passief, stijf, flexibel, jong, oud, krachtig, slap, veel of weinig tijd. Er is voor iedereen wel een passende vorm van bewegen te vinden bij ons. En wij vinden het geweldig om mensen te inspireren om meer of anders te gaan bewegen en gezonder te worden. Personal Training of een groepsles. We vinden het belangrijk dat je iets gaat doen wat je leuk vindt of kunt gaan vinden. Een training die bij je past.  Omdat het dan veel makkelijker is om het vol te houden. Soms is het verstandig om eerst een periode 1 op 1 training te doen zodat je daarna in een groepsles door kunt stromen. Dan kunnen we veel aandacht schenken aan jouw persoonlijke  doel en/of technieken Maar je kunt ook direct in een groepsles starten.

StrongManRun training groep 2017 top fit salland

Hierin onderscheiden wij ons van andere sportscholen

Top FIt salland Personal Training

Natuurlijke manier van fit worden

Apparaten zul je in onze sportzaal niet vinden. We hebben heel bewust gekozen voor het trainen met losse materialen zoals kettlebells, gymballs, stangen, elastieken en nog veel meer. Dit is namelijk veel effectiever. Op deze manier train je namelijk je spieren zoals je deze ook in de dagelijkse praktijk gebruikt. Natuurlijker. Meerdere spiergroepen tegelijk. En het is nog veel leuker ook. Je wordt sterker en fitter en kunt dit in de praktijk gebruiken. Heb jij wel eens een kratje boodschappen uit de auto gehaald met alleen je spierballen? Wij niet. Rug spieren, buikspieren, beenspieren, borstspieren, armspieren je hebt ze echt tegelijkertijd nodig.  

LEKKER KLEINE GROEPEN

Onze groepen zijn nooit heel groot zodat we iedereen de juiste aanwijzingen kunnen geven. We vinden het belangrijk dat je de oefeningen op een juiste manier uitvoert. Want we willen niet dat je blessures oploopt. Bloed, zweet en tranen heeft het ons gekost om alle trainingen te volgen om jullie goed te kunnen begeleiden. Dus wij weten wat jullie doormaken tijdens de lessen.

Fit op afspraak

Wij weten ook hoe het is om een volle agenda te hebben. Veel avonden al gevuld met werk, vergaderen of netwerken dan is een training ’s morgens voor het werk, of overdag soms beter. Wij zijn dan ook een afspraak in je agenda. En die afspraak zeg je niet zo snel af. We zijn dus gewoon jouw stok achter de deur. En we hebben gemerkt dat dat werkt.  Dit kun je alleen doen of met een aantal collega’s vrienden

Personal training Luttenberg Raalte Nijverdal

UNIEKE MANIER OM CONDITIE OP TE BOUWEN

Wel hebben we gekozen voor fantastische spinningfietsen op wattage. Dus toch een paar apparaten. We waren bijna de eerste in Nederland met deze supersonische fietsen. Die zijn fantastisch om conditie op te bouwen.  We genieten hier dagelijks van. Muziek aan met een goede beat. Meestal ook wel een aantal gitaarnummers en natuurlijk ook een les met muziek uit de 60- en 70- en 80-iger jaren voor de 50+ groep. Waar trouwens ook 50 minners meefietsen.  Ook wielrenners en mountainbikers zijn super enthousiast over deze manier van trainen. Je kunt namelijk je progressie goed in kaart brengen.

Wij zorgen ook voor je ontspanning

Maar naast inspanning is ontspanning ook belangrijk om gezond en fit te blijven. In deze drukke tijden met veel prikkels is het goed om ook bewust tijd vrij te maken voor ontspanning. Balans houden kan lastig zijn. Maar ook dit kun je leren weten we uit ervaring.  Ademhalingsoefeningen, en yogahoudingen kunnen je helpen om te ont stressen en flexibeler te worden. En je hoeft echt niet lenig en slank te zijn om aan yoga te doen.

DIT LEVERT FIT ZIJN JOU OP

Wist je dat je veel efficiënter werkt als je fit bent. Meer doen in minder tijd. Dus snel terugverdiend zo’n personal trainer.

Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er gezondheid voor terug en dat is onbetaalbaar.

fANTASTISCH TEAM

En dit alles doen we zeker niet alleen. We hebben een fantastisch team. Met hetzelfde enthousiasme, goed opgeleid op diverse specialismen.

Mitchell geeft diverse groepstrainingen binnen en buiten, en personal training met als specialisatie kracht.

Yvonne geeft Poweryoga, Hatha Yoga en Yin Yoga, en Clubjoy Power (bodypump).

Cindy, Eric en Randy zijn de motiverende instructeurs bij de indoor cycling / spinning.

Team Top Fit Salland

wil jij weten hoe je top fit kunt worden en blijven?

 Heb je geen idee waar je moet starten.?

Maak een 1 op 1 afsrpaak met ons.

Met dit gesprek geven we je een persoonlijk advies over wat jij kunt doen om fitter en energieker te worden. Bewegen, voeding, ontspanning.

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag.