fbpx
Mathijn 06 53330106 Marloes 06 51955910 info@topfitsalland.nl

Groepslessen outdoor

Top Fit worden buiten in de natuur

Bootcamp

Zit jij de hele dag al binnen en wil je lekker buiten sporten? Dan is bootcamp een geweldige mogelijkheid om je hele lichaam te trainen. Zowel conditioneel als kracht. Je maakt gebruik van je eigen lichaamsgewicht en de elementen in de natuur. In Luttenberg hebben we de mogelijkheid om in het bos met hellingen, in de zandkuil of tussen de weilanden te trainen. Hoe mooi kun je het hebben. Lees meer.

Top FIt salland Personal Training

Bootwalk

Wil jij wel naar buiten maar niet hardlopen? Dan is dit iets voor jou. Lekker wandelen en ondertussen regelmatig spierversterkende oefeningen. Weer of geen weer… we gaan gewoon. Genieten van de natuur in goed gezelschap. Regelmatig maken we gebruik van de X-co’s om de armspieren extra te trainen. We doen oefeningen voor kracht maar ook voor uithoudingsvermogen. Hierbij maken we gebruik van de in de omgeving aanwezige materialen. Lees meer.

1000 km wandelen of hardlopen

Hardlopen

1 of 2x per jaar organiseren we een hardloopclinic. In deze clinics van 10 tot 12 weken werk je vooral aan je techniek. Een goede techniek tijdens het lopen zorgt er namelijk voor dat je minder snel blessures oploopt. In combinatie met een trainingsschema voor thuis kun je  voor een gewenste afstand trainen. 5 of 10 km of misschien wel een halve marathon. Lees meer.

Benieuwd of één van deze buitentrainingen iets voor jou is? Kom een les meedoen, dan weet je al heel snel of je het leuk vindt.  Je maakt dan direct kennis met de trainer en je medesporters.

Bel of mail ons om je aan te melden.

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag.