fbpx
Mathijn 06 53330106 Marloes 06 51955910 info@topfitsalland.nl

MOVE IT!

Wat is Move It!

Move It! is een functionele circuit training voor je hele lichaam. Full body workout. We sluiten de les altijd af met extra buikspier en rug oefeningen.  Tijdens de training maak je je hoofd helemaal leeg. Een stresskiller bij uitstek. In een groep van maximaal 12 personen is bewegen vooral FUN. Veel afwisseling. Iedere maand een nieuw trainingsprogramma zodat het leuk blijft om te doen. Het wordt nooit saai.

Wat is functionel training?

Een training niet met fitnessapparaten maar juist met losse materialen. Denk hierbij aan kettlebells, boksen, gymballs, touwen, speedladders, powerbags, bulgarian bags en nog veel meer. Hierdoor train je meerdere spiergroepen tegelijk. Dat is dus veel effectiever dan op een apparaat trainen, waarbij je vaak maar één spiergroep traint. Bovendien is het ook veel leuker. En zeker niet saai. Deze functionele training zorgt ervoor dat je hele lichaam sterker wordt. Hier heb je in het dagelijkse leven profijt van. Denk hierbij aan het uit de auto halen van een kratje boodschappen.

Voor wie is Move It!?

Move It! is voor iedereen. De training kan aangepast worden aan het niveau van de deelnemers. Bovendien zijn wij als trainers opgeleid om je te begeleiden en een makkelijkere of moeilijkere optie voor de oefening aan te geven. En kun je een bepaalde oefening niet ivm een blessure dan verzinnen we gewoon een andere vervangende oefening.

Dus maak tijd in je drukke leven en doe mee! Want hier haal je uiteindelijk meer energie uit dan dat je erin stopt.

Ook is er een speciale 50+ groep. Hierbij is de muziek aangepast op de leeftijd en komen oude hits door de speakers. 

En ook een groep tieners traint ook 1x per week. Hierbij wordt Move It afgewisseld met Indoor Cycling.

Lestijden

Lestijden

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag.