fbpx
Mathijn 06 53330106 Marloes 06 51955910 info@topfitsalland.nl

MOVE IT

WAT IS MOVE IT!

Move It! is een functionele circuittraining voor je hele lichaam. Een Full body workout.  Een training met kracht en conditie onderdelen om je lichaam sterk te maken. Tijdens de training maak je je hoofd helemaal leeg. Een stresskiller bij uitstek. In een groep is bewegen vooral FUN. Veel afwisseling. Iedere maand een nieuw trainingsprogramma zodat het leuk blijft om te doen. Het wordt nooit saai.

Funcitonele training
Move It functionele training Top Fit Salland

WAarom is FUNCTIONELE TRAINING zo effectief?

Een functionele training doe je niet met fitnessapparaten maar juist met losse materialen. Denk hierbij aan kettlebells, bokszakken, gymballs, touwen, speedladders, powerbags, bulgarian bags en nog veel meer. Hiermee train je meerdere spiergroepen tegelijk. Dat is dus veel effectiever dan op een apparaat trainen. Dan train je vaak maar één spiergroep tegelijk.

Bovendien is het ook veel leuker. En nooit saai. Deze functionele training zorgt ervoor dat je hele lichaam sterker wordt. Hier heb je in het dagelijkse leven profijt van. Denk hierbij aan het uit de auto halen van een kratje boodschappen.

Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau trainen door de zwaarte van het gewicht aan te passen of het aantal herhalingen te verhogen of te verlagen. De trainer is opgeleid om je te begeleiden naar de verschillende opties. En heb je last van een blessure dan kan de oefening makkelijk aangepast worden naar jouw mogelijkheden. Of we verzinnen een andere vervangende oefening.

Spierkracht is belangrijk zeker als je ouder wordt.

Op het moment dat je ouder wordt neemt je spiermassa af. Je moet meer moeite doen om dit op peil te houden.  Trainen van de spieren is dan belangrijk.

Daarom is er ook een speciale 50+ groep. Hierbij is de muziek aangepast op de leeftijd en komen oude hits door de speakers. En train je met gelijkgestemden. Maar ook hier geldt dat je kunt trainen op je eigen niveau.  Dus we passen de gewichten en de oefening aan naar je mogelijkheden. 

50+move it

WAT VINDEN ONZE SPORTERS VAN MOVE IT

Ik ga altijd met plezier naar de Move It! Het is altijd gezellig maar ook word je uitgedaagd het maximale uit jezelf te halen. De begeleiding hierbij is goed. 

Fleur Dijkman

Ik vind de Move it een zeer afwisselende les. Veel verschillende oefeningen voor conditie en kracht. Erg leuk en ontspannend sporten met goede begeleiding.

Gerben Middelkamp

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag.