fbpx
Mathijn 06 53330106 Marloes 06 51955910 info@topfitsalland.nl

WORKOUT OF THE WEEK

WAT IS DE WORKOUT OF THE WEEK

De workout of the week is een training die iedere week weer anders is. Dit kan een circuittraining voor je hele lichaam zijn. Maar ook een bokstraining. Een combinatie van spinning en een circuittraining. Het is dus iedere week weer een verrassing wat er komt. Nooit saai. Altijd uitdagend en aan te passen naar je eigen niveau. Een combinatie van kracht en conditie. 

Funcitonele training
workout of the week

Spieren uitdagen tijdens de workout of the week

Je lichaam is gebaat bij divers trainen. Hoe meer verschillend je traint hoe beter je coördinatie bijvoorbeeld wordt.  De diverse spiergroepen worden tijdens de verschillende oefeningen aangesproken. De grote spiergroepen, maar ook de kleinere spieren. In het dagelijks leven maak je ook verschillende bewegingen waarbij je iedere keer weer andere spieren nodig hebt.  We gebruiken hiervoor geen fitnessapparaten maar losse materialen. Denk hierbij aan kettlebells, bokszakken, gymballs, touwen, speedladders, powerbags, bulgarian bags en nog veel meer. Hiermee train je meerdere spiergroepen tegelijk. Dat is dus veel effectiever dan op een apparaat trainen. Dan train je vaak maar één spiergroep tegelijk.

Doordat de training iedere week anders is is het nooit saai. Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau trainen door de zwaarte van het gewicht aan te passen of het aantal herhalingen te verhogen of te verlagen. De trainer is opgeleid om je te begeleiden naar de verschillende opties. En heb je last van een blessure dan kan de oefening makkelijk aangepast worden naar jouw mogelijkheden. Of we verzinnen een andere vervangende oefening.

workout of the week ook voor tieners

Er is ook een speciale groep voor de leeftijd vanaf 10 jaar. We noemen dit de Bikkels. Hier combineren we de binnen trainingen ook met workouts buiten zoals bootcamp. Iedere week weer een andere training zodat het niet saai wordt. Uitdagend en veel lol. Jongens en meiden trainen met elkaar.  Voor de jeugd is het belangrijk om in beweging te komen en blijven In deze training wordt ieder op zijn eigen niveau uitgedaagd. 

Bikkels workout of the week

WAT VINDEN ONZE SPORTERS VAN de workout of the week

Ik ga altijd met plezier naar de Move It! Het is altijd gezellig maar ook word je uitgedaagd het maximale uit jezelf te halen. De begeleiding hierbij is goed. 

Fleur Dijkman

Ik vind de Move it een zeer afwisselende les. Veel verschillende oefeningen voor conditie en kracht. Erg leuk en ontspannend sporten met goede begeleiding.

Gerben Middelkamp

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag.