fbpx
Mathijn 06 53330106 Marloes 06 51955910 info@topfitsalland.nl

Afgelopen weken stonden in het teken van heel veel sportieve activiteiten van Top Fit Salland sporters.

Bevrijdingsvuur estafette 2018 wageningen-Luttenberg

Op 5 mei was er de bevrijdingsloop. Eerst werd er stilgestaan bij alle slachtoffers van oorlogen tijdens de Luttenbergse dodenherdenking. Daarna vertrok de ploeg naar Wageningen. Hier werd het bevrijdingsvuur opgehaald en al lopende in estafette vorm teruggebracht naar Luttenberg. ‘s Nachts support van de dames Alferink die ons op de skeelers kwamen vergezellen. En daarna via de buurtdorpen Nieuw Heeten, Heeten (ontbijtje met Wout Wagenmans bij Reimink in Heeten), Lierderholthuis, Laag Zuthem, Broekland, Heino, Raalte  (houten bloemen bij het oorlogsmonument met burgemeester Martijn Dadema) en Mariënheem. In totaal ruim 125 km. En in Luttenberg werd het hele team (22 mensen, waarvan 12 lopers) onthaald tijdens het vier de vrijheid feest. Fantastisch om dit met zo’n hele groep van Top Fit Salland te doen. De sfeer onderweg was geweldig.

Nijboer Triathlon Luttenberg 2018 Marcel Veldkamp

Daarna volgde de Nijboer Triathlon Luttenberg.  Een heleboel Top Fit Salland sporters verschenen aan de start voor de 1/8 of de 1/4 triathlon. De een ging voor een snelle tijd, de ander voor het volbrengen. Geweldig zoals iedereen genoot. Veel publiek om de sporters aan te moedigen. Erik Heuven, Marcel Veldkamp, Laris Noordegraaf, Riet Alferink, Rob Elshof, Marc Simons, Irma Nijenkamp, Marjo Zwakenberg, Bernadet Heuven, Linda Smeenk, Paul Lugtenberg, Ludo Zwakenberg verschenen in ieder geval goed voorbereid aan de start. En ook de kinderheat was weer een groot succes.

Begin juni  ging Francis 2x de Alpe d’Huez op tijdens de Alpe d’Huzes.

Een hele mooie prestatie, en een ervaring rijker. Bovendien haalden ze met de hele groep veel geld op voor onderzoek naar Kanker. En dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Niek Rensen Handbike Battle 2018

 

 

 

En dan ging afgelopen week Niek Rensen met de Handbike Battle de Kaunertaler Gletscher in Oostenrijk op. En het lukte hem om binnen de twee uur te finishen. 1u 56m. Dus ruim binnen de 2 uur. En als 4e over de finish. Hard voor getraind en dus gelukt. Een ruime verbetering van zijn PR dat heel ruim boven de 2 uur lag. De doelstelling was ambitieus. Een prestatie waar je trots op mag zijn Niek.

Buddy’s Henrike en Mathijn moesten er hard aan trekken om deze snelle Jelle bij te houden.

En waarschijnlijk zijn er nog een heleboel andere sportieve activiteiten geweest de afgelopen weken.

Dus sportief volkje in Luttenberg en omstreken.

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag.