fbpx
Mathijn 06 53330106 Marloes 06 51955910 info@topfitsalland.nl

Bootcamp

Bootcamp

Lekker buiten sporten

Top Fit Salland Bootcamp
Bootcamp waar elke training een avontuur is
en elke zweetdruppel een overwinning.

De hele dag al binnen geweest? Dan is er niets lekkerder dan een training buiten. Bootcamp is een complete training voor het hele lichaam. Zeer afwisselend en op ieder niveau te doen. Hardlopen gecombineerd met oefeningen.

Ben jij op zoek naar een uitdagende en energieke training met kracht en cardio elementen? Dan is Bootcamp de juiste training voor jou.

Bij onze bootcamp draait alles om het gebruik van elementen uit de natuur en samen trainen in de prachtige omgeving van Luttenberg (gemeente Raalte). Mannen en vrouwen trainen samen in het bos, de zandkuil of tussen de weilanden 

Of het nu stralend weer is of regent, we staan altijd klaar om samen buiten te trainen.  Het gaat bij de bootcamp niet alleen om de fysieke uitdaging maar ook om de lol die we samen hebben. Buiten sporten heeft namelijk veel voordelen  voor lichaam en geest.  Na de training ben je niet alleen moe maar voldaan, maar is je hoofd lekker leeg en ontspannen. 

Bootcamp

Cardio Training

Hardlopend vanaf the Barn starten we met de training. De ene keer loop je iets meer dan de andere keer. Maar uthoudingsvermogen is altijd een vast onderdeel van de training.

Bootcamp Top Fit Salland

Kracht

Verschillende krachtoefeningen voor het hele lichaam komen aan bod. Waarbij je voornamelijk gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht. En zeker weten dat je dan ook voldoende uitdaging en spieren kunt trainen. 

Bootcamp TFS

SAMEN

Bootcampen doe je samen. Je motiveert elkaar. Samenwerken, samen strijden. De ene keer met een spel, de andere keer ieder voor zich. Samen lachen, winnen en verliezen.

Buiten zomer en winter

bootcamp voor iedereen

Het  mooie van bootcamp is dat iedereen mee kan doen op zijn/haar eigen niveau. Ben je een beginnende sporter dan kunnen we een eenvoudigere optie van de oefening aanbieden. Ben je een ervaren sporter dan bieden we een moeilijkere optie van de oefening.

Wist je dat we ook een speciale groep hebben voor de beginnende sporter?  En een speciale groep voor de oudere sporter (55+ groep). Dus ga het gewoon eens proberen.

10 voordelen van bootcamp

Verbeterde conditie

Sterker worden

Verhogen vetverbranding

Verbeteren flexibiliteit

Versterking van het hart en cardiovasculaire systeem.

Stressvermindering

Teamspirit

Verhoogt je energieniveau en je vitaliteit

Vergroot je zelfvertrouwen en zorgt voor positiever zelfbeeld

Verbetert je slaapkwaliteit

Buiten sporten is goed

voor lichaam en geest

Bootcamp

Gratis proefles

3 + 6 =

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag.