fbpx
Mathijn 06 53330106 Marloes 06 51955910 info@topfitsalland.nl

Workshops actief en ontspannen

Heb jij een leuke dag in het verschiet met collega’s, vrienden, vriendinnen, familie doe dan een sportieve of ontspannen workshop

Ben je op zoek naar een leuke sportieve activiteit voor een groep? Dan bieden wij volop mogelijkheden door middel van een workshop. Binnen of buiten voor jong en oud. Teambuilding. Bedrijfsuitje. Vriendengroepen. Vriendinnen. Kinderfeestje. Netwerkgroepen. Voor iedere groep is er wel iets.

Hieronder vind je er een aantal.  Maar heb je zelf een goed idee dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen zodat wij kunnen kijken hoe we dit samen in kunnen vullen. Dit kan ook gecombineerd worden met ontbijt, lunch, diner. Hiervoor werken wij samen met diverse lokale ondernemers. 

 

Bootcamp workshop

Bootcamp workshop

Met deze actieve bootcamptraining kunnen we een bijdrage leveren aan een gezellige dag uit of een break tijdens een inspannende vergaderdag. Dit is op ieder niveau mogelijk. Tijdens deze bootcamp workshop maak je gebruik van je eigen lichaam, de elementen in de natuur of dingen die je onderweg tegenkomt. Onze locatie ligt vlak bij het bos en een grote zandkuil.  Ook bestaat de mogelijkheid om een bootcamp workshop op locatie te geven. Samenwerken en lol staat voorop.

Workshop zelfverdediging

Workshop zelfverdiging

Je hoort het wel eens…Iemand wordt van de fiets getrokken of lastig gevallen.  Een goede voorbereiding voorkomt paniek en niet handelen. Tijdens deze workshop een kennismaking met wat je zelf kunt doen in een bedreigende situatie. Grenzen aangeven. Je lichaamshouding. Spullen gebruiken die je bij je hebt.  Dit kan in een workshop van 1.5u. Maar je kunt er ook een 6 weekse training van maken zodat je meer automatische reacties aan kunt leren  Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Kidsbootcamp

Kids Bootcamp

Lekker buiten actief bezig zijn tijdens een feestje of een schoolactiviteit. Speciaal voor de kids vanaf 8 jaar. Tijdens deze training gaat het er vooral om dat de kinderen samen lekker bewegen en lachen. Touwtrekken, tijgeren, springen, kruipen, estafettes , spelletjes en ………. Dit alles op je eigen niveau, zodat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen. Gebruik maken van je eigen lichaam, maar ook van touw, emmers, ballen, water, boomstammen etc.  

Trigger Point Foam rolling workshop Top Fit Salland

Triggerpoint Foamrolling

Tijdens deze workshop leren we je de basistechniek en geven we uitleg over de uitwerking op je spieren. Ook kun je bijvoorbeeld ervaren dat je Range of Motion groter wordt. Hierna kun je er zelf thuis mee aan de slag.

Hoe meer knopen (trigger points) in de spier, des te minder goed deze spier kan functioneren. Daardoor gaan andere spieren taken van elkaar overnemen. Dit kan leiden tot overbelasting en uiteindelijk een vervelende blessure

teambuilding top fit salland

Teambuilding

Teambuildingsopdrachten zijn geschikt voor personeelsuitjes, teambuilding, scholen, vriendengroepen etc. Je krijgt hierdoor inzicht in de diverse rollen in de groep van de verschillende teamleden. Kan iemand goed samenwerken of is hij/zij meer een solist. Hoe communiceert iedereen. Waar gaat het goed en waar gaat het mis. Makkelijke en moeilijke opdrachten. Uitdaging en veel lol. 

Boks workshop

Willen jullie graag boksen, maar wil je niet de ring in? Dan is dit een leuke atieve workshop. Uithoudingsvermogen en kracht in combinatie met diverse bokscombo’s. Zonder daadwerkelijk fysiek contact. Een training waarbij lol centraal staat. Geschikt voor mannen en vrouwen die keihard willen trainen. Maar dan wel graag zonder blauwe plekken en kneuzingen. De workshop kunnen we afsluiten met een HIIT sessie waarbij ook kracht volop aan bod komt. Dan ben je zeker moe en voldaan.

Cold Turkey Bootcamp 27 dec

27 December. De dag na kerst. Tijd om weer in beweging te komen om de extra calorieën van de feestdagen te verbranden. Lekker buiten in het bos. Even Cold Turkey afkicken van al dat gesnaai.

Samen met een hele groep vertrekken we vanaf the Barn aan de Blikweg 2 in Luttenberg op de fiets naar Hellendoorn. Hier is een bootcamp parcours uitgezet. Waar ieder in zijn/haar eigen tempo en niveau lekker 1.5u in beweging kan komen.

Daarna fietsen we gezamenlijk terug naar Luttenberg waar de koffie en thee met wat lekkers klaar staat.

yoga workshop

Yoga workshops in veel varianten

Een yogaworkshop is geschikt voor bedrijven, families, vrienden en vriendinnen. Dit kan op de mat, op de stoel. Bij ons in Luttenberg maar ook op locatie.  Op onze pagina speciaal voor yogaworkshops vind je de diverse mogelijkheden. Dit kan natuurlijk ook gecombineerd worden met andere worskhops. 

Wil je graag meer informatie over de diverse mogelijkheden dan kun je telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij denken graag met jullie mee om zo een leuke, actieve of ontspannen activiteit te organiseren. 

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag.