fbpx
Mathijn 06 53330106 Marloes 06 51955910 info@topfitsalland.nl

TOP FIT CROSS BOXING

Wat levert top fit cross boxing jouw op

Wil je uitgedaagd worden zowel fysiek als mentaal. Lichamelijk moe zijn en mentaal opgeladen zijn na een training. Vind je het leuk om interactief in beweging te komen?  Er even lekker op te rammen, maar zonder blauwe plekken overal weer thuis komen.

 

TRAIN YOUR FIGHTING SPIRIT & feel the energy

top fit cross boxing

fysieke en mentale voordelen van Cross Boxing:

  • Je krijgt een sterke core door het vele roteren van het bovenlichaam. Je buikspieren, je rugspieren worden getraind. Sterke en stevige armen.
  • Samen boksen maakt je nog fanatieker. Samen is leuk en uitdagend.
  • Het is goed voor je uithoudingsvermogen. Je hartslag gaat omhoog. Je voelt  je veel fitter.
  • Je coördinatie verbeterd.  Je hersenen leren om efficiënter te reageren en te bewegen.
  • Bij Cross Boxing wordt boksen gecombineerd met functionele krachttraining van het lichaam.
  • Cross Boxing is positief voor je zelfvertrouwen. Het geeft je de mogelijkheid om jezelf te verdedigen.
  • En last but not least: Het is goed om je stress niveau omlaag te brengen.  Endorfine komt vrij en je voelt je vrolijker.
Cross  Boxing hiit

voel je sterk

In de training zit een opbouw in stoten van diverse boks combinaties.  We blijven dicht bij het echte boksen maar dan zonder het daadwerkelijke raken van je tegenstander. De training sluiten we af met een 15 minuten durende HIIT sessie. High Intensity Interval Training. Kracht en uithoudingsvermogen gericht op boksen.

Boksen op een veilige manier

Cross Boxing is toegankelijk voor iedereen. Je kunt op je eigen niveau trainen. Je blijft dicht bij het boksen maar het fysieke contact met je tegenstander beperkt zicht tot de handschoenen. Dus geen blauwe ogen en blauwe plekken. Mannen en vrouwen trainen samen.

 

FIT voor het leven

Boksen is slechts het middel, een fantastisch middel om je fit te trainen. Een fysieke training in combinatie met functionele krachtoefeningen. Samen met anderen, zodat je net iets  harder gaat. Je blijft volhouden,  je boekt resultaat en blijft gemotiveerd zonder dat het gaat vervelen.

Ben je al overtuigd?

Meld je dan aan voor een gratis proefles.

DEZE TOPPERS GINGEN JE AL VOOR.  ZIJ WETEN HOE LEUK HET IS.

Een leuke en afwisselende training. Vooral de combi tussen het boxen en de oefeningen. Enthousiaste en fanatieke trainers en deelnemers maakt het ook een gezellige les. Zeker leuk om uit te proberen!

Yvette Zwijnenberg

Enthousiast

Toffe training Cross Boxing gehad! Enthousiaste leraren met veel energie. Een uur lang techniek, actief, kracht. Veel zweet en lekker je hoofd leeg maken Ik heb een heerlijke les gehad.

Marjolein Damman

Heerlijke les

Training was erg leuk. Gevarieerd en uitdagend. Meerdere spiergroepen werden aan het werk gezet. En tegelijkertijd was het erg conditioneel. Aanrader voor zowel mannen als vrouwen.

Tamara Weijenborg

Aanrader

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag.