fbpx
Mathijn 06 53330106 Marloes 06 51955910 info@topfitsalland.nl

Groepslessen indoor

Top Fit worden in een kleine groep binnen, in “the Barn’.

Bekijk hier welke indoor groepsles bij jou past

Wil je kracht of juist meer uithoudingsvermogen. Wil je een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen. Wil je strakker in je vel zitten of even lekker ontladen. De binnen trainingen zijn zeer divers Hier een korte uitleg van de mogelijkheden die we bieden.  Vaak is het ook gewoon eens proberen wat bij je past. 

TOP FIT CROSS BOXING

Wil jij graag je conditie op peil brengen? Wil jij graag boksen, maar wil je niet de ring in? Dan is dit een training voor jou. Uithoudingsvermogen en kracht in combinatie met diverse bokscombo’s. Zonder daadwerkelijk fysiek contact. Een training waarbij lol centraal staat. Geschikt voor mannen en vrouwen die keihard willen trainen. De training wordt afgesloten met een HIIT sessie waarbij ook kracht volop aan bod komt. Lees meer.

Top FIt salland Personal Training

MOVE IT

Wil jij je hele lichaam trainen? Dan is deze functionele training iets voor jou. Een circuittraining met losse attributen zoals kettlebells, stangen, corebags, gymballs etc. Het voordeel hiervan is dat je tijdens een oefening meerdere spiergroepen tegelijk traint. Efficiënter dan een apparaat dus. En bovendien is dit ook hoe je je lichaam gebruikt in het dagelijks leven. Voorop staat ook vooral lol. Iedereen kan de oefeningen op zijn/haar eigen niveau uitvoeren. Wist je dat we ook een 50+ groep hebben? Lees meer.

Top Fit Salland Cross training. Uitdagende kracht training voor het hele lichaam. Spierkracht vetverbranding spieropbouw

CROSS FIT

Voor een echte pittige training moet je bij de Cross zijn. Een korte les van 45 minuten waarin je helemaal kapot kunt gaan. We starten eerst met een voorbereiding om het lichaam op te warmen, daarna komt de techniek aan bod en dan start je met de workout. Hiervoor gebruiken we olympic barbells, pull up rekken en nog veel meer. Je hebt wel een goede basis nodig om veilig aan deze training mee te kunnen doen. Dus ben je nieuw? Lees meer.

Top Fit Salland Clubjoy Power

Clubjoy power – bodypump

Strakker in je vel, meer kracht? En hou je van muziek? Dan is deze training iets voor jou. In 10 nummers train je alle grote spiergroepen, zoals benen, buik, armen, rug, borst. Door het grote aantal herhalingen in diverse vormen zorg je ervoor dat je spieruithoudingsvermogen een boost krijgt. Je wordt sterker en energieker. De muziek en de trainer zorgen voor de juiste motivatie om vol te houden. Lees meer.

Top Fit Salland Cross training. Uitdagende kracht training voor het hele lichaam. Spierkracht vetverbranding spieropbouw

WOW – Workout of the week

Iedere week een andere uitdagende training. Zodat je zeker weet dat het nooit saai wordt. Functionele kracht, gecombineerd met uithoudingsvermogen. Er zijn zoveel mogelijkheden en zoveel oefeningen. 

Indoor Cycling / Spinning op wattage bij Top Fit Salland

INDOOR CYCLING – SPINNINg

Wil je iets doen aan je conditie? Dan is spinning een mooie manier. Zeker op deze wattagefietsen die je in kunt stellen op je eigen vermogen. Het voordeel is dat je allemaal op je eigen niveau, maar toch samen traint. Laat je opzwepen door de muziek en de instructeur en haal het maximale uit jezelf.  Even nergens anders aan denken. Lekker zweten en trappen. Lees meer.

Benieuwd of één van deze  binnentrainingen iets voor jou is? Kom een les meedoen, dan weet je al heel snel of je het leuk vindt.  Je maakt dan direct kennis met de trainer en je medesporters. Bel of mail ons om je aan te melden.

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag.