fbpx
Mathijn 06 53330106 Marloes 06 51955910 info@topfitsalland.nl

Sportkleding

Sporten in fijne kleding is net iets prettiger

Lekker actief zijn doe je in goede ademende sportkleding. Niets vervelender dan knellende of afzakkende kleding. Voor het fietsen hebben we onze eigen kledinglijn van BioRacer.  Een goede ventilatie met de beste zeem.  Deze kleding gaat heel lang mee. Is in aanschaf misschien niet de goedkoopste maar is de investering zeker waard.

Ook goede onderkleding in zomer en winter zorgt ervoor dat je lichaam koel of warm blijft. Hiervoor werken we met Craft onderkleding.

Wieler kleding professioneel Top Fit Salland

Fietskleding

Fiets je binnen of buiten op de wielrenner of mountainbike dan is een set goede wielrenkleding heel belangrijk. Een goede zeem en geen knellende randen. Daarom hebben wij gekozen voor BioRacer. Met deze kledinglijn zorg je dat de randvoorwaarden voor het fietsen goed geregeld zijn. Je fietst in kleding waar ook de professionals in fietsen.  De kleding is ademend, licht en comfortabel. 

Meestal uit voorraad leverbaar zijn de korte wielerbroek en het wielershirt. Daarnaast is het ook mogelijk om een lange wielrenbroek of een trui met lange mouwen te bestellen. 

 

Craft onderkleding

ONDERKLEDING

In zomer en winter tijdens het buitensporten hebben wij gekozen voor onderkleding van het merk Craft. 

Je lichaam blijft warm en droog tijdens het sporten met thermokleding.  En in de zomer houdt je het lichaam koel met de cool ondergoed lijn.

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag.