fbpx
Mathijn 06 53330106 Marloes 06 51955910 info@topfitsalland.nl

Cross

Wat is Cross?

Tijdens Cross ga je de competitie aan met jezelf.
Cross! is een gevarieerde training. Gericht op de sporter die bereid is net dat stapje verder te gaan binnen zijn eigen grenzen. Ben jij zo'n gemotiveerde sporter? Hou je wel van een uitdaging? Dan is Cross is iets voor jou.

Aan de basis van Cross ligt crosstraining. Dit verwijst naar vormen van training die verschillende trainingsdisciplines combineert. Denk hierbij aan gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Cross is een geweldige manier om verschillende spiergroepen te trainen, technische vaardigheden te verbeteren en verveling in je work-out te voorkomen.

Cross is een small group training van 45 minuten. Deze bestaat uit een movement preparation, een technieksessie en een intensieve korte workout. Workout Of the Week (WOW). Er wordt gewerkt met Olympische stangen, ringen, pull up bars, kettlebells, medicine balls, je eigen lichaamsgewicht en meer.
Ook Cross biedt differentiatie mogelijkheden voor de verschillende doelgroepen. Als je bereid bent met de juiste techniek hard te werken voor je beste vorm ooit.
Cross is spannend, uitdagend, effectief en gevarieerd.

Lestijden Cross:

Maandagavond 19.45 - 20.30

Aanmelding vooraf is verplicht. Er zijn maximaal 6 tot 8 plekken (afhankelijk van de soort training).  Kennis en ervaring met functionele training is gewenst. Eventueel kan eerst voor een Move It training gekozen worden of een Insane les op de basis op te bouwen. 

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag.