fbpx
Mathijn 06 53330106 Marloes 06 51955910 info@topfitsalland.nl

YOGA

DE VOORDELEN VAN YOGA

Ondanks de vele voordelen die er zijn bij mobiliteits- en flexibiliteitsoefeningen ligt de focus hier bij sporters vaak niet op. Dit is echt jammer. Yoga heeft niet alleen voordelen op korte termijn maar ook op lange termijn en dus latere leeftijd. Soepeler bewegen, sterkere botten en gewrichten, betere lichaamshouding, verbeteren ademhaling. Hiervoor zijn verschillende vormen van yoga. Ook voor jou is er een vorm die bij je past.

Poweryoga

Hou jij van een krachtige vorm van yoga? Dan is dit iets voor jou. De yogahoudingen volgen elkaar vloeiend op. Er zit veel flow in deze les. Poweryoga is zeker niet zweverig maar juist heel erg krachtig. Sterke maar lange spieren. Een betere balans. Goed voor je ademhaling. Een geweldige vorm van yoga. Je hoeft echt niet flexibel te zijn. Je gaat binnen de mogelijkheden van je eigen lichaam de houdingen uitvoeren. Lees meer.

Power Yoga Top Fit Salland

Hatha yoga

Ook Hatha yoga is een krachtige vorm van yoga? Je blijft wat langer in de houding waardoor je meer tijd krijgt om je te focussen op het aanspannen van het lichaam. Hierdoor kun je de uitlijning verbeteren. Iets minder flow, maar zeker een hele uitdaging. In combinatie met ademhaling en balans een fijne manier om in te spannen en te onstpannen. Lees meer.

Power Yoga Top Fit Salland

broga – yoga voor mannen

Veel mannen denken dat yoga niets voor hen is. Zweverig, en ik ben ook helemaal niet flexibel. Maar juist ook het mannenlichaam heeft veel baat bij Yoga. Omdat het mannenlichaam vaak krachtig is zijn vaak veel spieren verkort. Door yoga zorg je voor meer flexibiliteit. Ben je een actieve sporter dan helpt yoga je om je sportprestaties te verbeteren.  Lees meer.

Power Yoga Top Fit Salland

YIN YOGA

Voor iedereen met een druk leven is yin yoga heel geschikt. Deze rustige vorm van yoga zorgt voor ontspanning in je lichaam. En door gebruik te maken van deze ontspannen kun je een diepe rek bereiken in het bindweefsel. En dit zorgt voor meer flexibiliteit. Ook dit kan zeer uitdagend zijn maar dan op een heel andere manier. Zie dit niet als een workout, maar als een uur echt ontspannen. Lees meer.

Power Yoga Top Fit Salland

stoelyoga

Voor iedereen die door beperkingen en klachten in het lichaam niet alles meer kan is stoelyoga echt een uitkomst. Heb je bijvoorbeeld last van je knieën, Dan zijn bepaalde houdingen uit de andere yogavormen niet mogelijk. Maar heel veel kan ook op de stoel. Ik vond het verbazingwekkend hoeveel je op, voor of naast een stoel kunt oefenen. Kracht, flexibiliteit en balans. Lees meer.

Power Yoga Top Fit Salland

YOGA WORKSHOPS

Ook yoga op locatie is mogelijk, maar natuurlijk ook in de mooie yogazaal.  Af en toe organiseren we zelf een workshop. Maar heb je zelf een groep mensen waar je graag een yogales mee zou willen doen. Dan kunnen wij ook naar je toe komen. (mits op redelijke afstand).  Er zijn hiervoor heel veel mogelijkheden. 

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag.