fbpx
Mathijn 06 53330106 Marloes 06 51955910 info@topfitsalland.nl

Geen elfstedentocht maar wel een elfledentocht. Door 11 van onze leden in 11 buurtdorpen worden routes uitgezet van ongeveer 5 en 10km. En voor Haarle zelfs een trail van 15km. Om zo samen in beweging te blijven wandelend of hardlopend. Op deze manier maken we kennis met de omgeving waarin zij regelmatig een rondje wandelen of hardlopen.  De eerste routes zijn inmiddels klaar en delen we graag met jullie.

Op deze manier blijven we samen toch actief op een leuke en inspirerende manier.  Dus ga alleen of met iemand samen op pad. Blijf bewegen omdat dat echt heel belangrijk is voor je gezondheid. Lichamelijk maar ook mentaal.En hoe gezonder we zijn hoe minder kans je hebt om ernstig ziek te worden. Dus keep moving. Trek je wandelschoenen of hardloopschoenen aan en gaan!

Voor onze leden:

Doe je de helft van de 11 routes (dus 6) en voldoe je aan de opdracht van de selfies (het ultieme bewijs ipv stempels) dan ontvang je van ons een leuke prijs. Doe je er 11 dan ontvang je eeuwige roem en een nog leukere prijs.

1. Routes HAARLE 5-10-15 km

De route van 15 km kan tot 1 maart gelopen worden. Daarna is een deel van de route afgesloten voor publiek.

2. Routes RAALTE 4.7-11.4

3. Routes NIEUW HEETEN 9 en 6 km

4. Routes Hellendoorn 5 en 10km

5. Routes Heino 6 en 12 km

6. Routes Luttenberg 5 en 11 km

7. Routes MARIENHEEM 5 en 9km

De meeste routes zijn ook in gpx beschikbaar. Deze bestanden kunnen we alleen niet delen via de site. Wil je deze routes ontvangen mail dan even naar info@topfitsalland.nl

De overige routes vullen we steeds weer aan.

Heel veel succes en heel veel plezier.  We zijn benieuwd naar jullie ervaringen.

Sportieve groet
Mathijn en Marloes

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag.