fbpx
Mathijn 06 53330106 Marloes 06 51955910 info@topfitsalland.nl
Top Fit Salland Yin Yoga Squat asana

YOGA WORKSHOP

WELKE MOGELIJKHEDEN ZIJN ER VOOR EEN YOGA WORKSHOP?

Regelmatig organiseren we bij Top Fit Salland een yoga workshop. Deze staat los van het gewone lesprogramma en is vaak gekoppeld aan een bepaald thema.

Maar natuurlijk kun je een yogaworkshop boeken met vrienden/vriendinnen of collega’s, familie.  Dit kan op een eigen locatie of één van onze locaties.

Hierbij kun je denken aan:

YOGA & HIGH TEA
Hierbij combineren we een yoga les (Yin Yoga of PowerYoga) met een High Tea. Heerlijke yogi tea gecombineerd met kleine hartige en zoete hapjes.

YOGA & ONTBIJT
Eerst je lichaam wakker laten worden tijdens een rustige yoga les. Gevolgd door een heerlijk ontbijtje.  Bestaande uit broodjes en beleg, smoothies, fruit, kwark of yoghurt. Alles kan in overleg aangepast worden.

YOGA & TAPAS
Een Yin of Yang (power) Yoga les gevolgd door hapjes en drankjes.

YOGA @WORK
Samen met collega’s een yoga les in de middagpauze of voor aanvang van de dag. Van de hele dag stilzitten wordt je stijf van. Bewezen is dat yoga een positieve invloed heeft op je lichaam. Maar ook op focus en concentratie. In het leger is yoga al steeds meer gewoon.  Ik kom graag naar jullie bedrijf om daar een leuke yoga les te verzorgen.

OUWE TAARTEN YOGA
Een yogales naar keuze om even lekker te ontspannen. Afgesloten met heerlijke taart.

Prijzen zijn afhankelijk van de workshop, de locatie en het aantal personen dat deelneemt. Graag informeer ik je over de mogelijkheden. Heb je zelf een leuk idee dan kunnen we overleggen hoe we daar invulling aan kunnen geven. Dus bel of vul het formulier in.

Super gezellig met een stel vriendinnen of collega’s. Een ontspannen yogales en daarna genieten van thee en lekkers.

Ouwe Taarten Yoga

Een goed begin van de dag.  Eerst een rustige yogales om de dag te starten en daarna samen lekker ontbijten.

Yoga & Ontbijt

Een extra lange yin yogales gekoppeld aan een thema. Zoals bijvoorbeeld de seizoenen. Deze les sluiten we dan af met thee en wat lekkers.

YIN XL themales

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag.