fbpx
Mathijn 06 53330106 Marloes 06 51955910 info@topfitsalland.nl

Personal Training

Word fit!  Ben fit!  Blijf fit!

Jij wil graag fit zijn.

Ook nog aan het eind van de dag, maar waar moet je beginnen ?

Je werkt hard en hebt eigenlijk geen tijd of energie meer om ’s avonds nog te sporten. Je merkt dat je je steeds minder fit voelt. En minder fit zijn heeft ook invloed op je werk. Je hebt niet overal zin meer in en je hoofd zit vol.

Je hebt al diverse pogingen gedaan om zelf te gaan hardlopen of naar de sportschool te gaan.  Maar er is altijd wel iets dat belangrijker is. En voor je het weet is het weer laat op de avond en is het sporten er weer bij ingeschoten.

Je wilt ook graag wat gezonder leven en misschien wel wat kilo’s kwijt. Maar wat is nu gezond? En mag ik dan helemaal geen brood meer eten? En nooit meer een biertje of wijntje drinken?

Wat je nodig hebt is een stok achter de deur. Een afspraak met jezelf en je personal trainer in jouw agenda.  Een afspraak die je na komt. Een afspraak op een tijdstip dat het jou uitkomt. Voor werktijd of onder werktijd. Een afspraak die je tijd kost, maar die je nog veel meer tijd op gaat leveren.

personal training

Zet de eerste stap

Je wilt graag fit worden en blijven maar….

Ο  Je hebt weinig tijd want je bent druk.

Ο  Je weet niet waar je moet beginnen.

Ο Je wilt geen blessures oplopen want je kunt niet gemist worden.

Ο  Je gaat toch zelf  wel hardlopen dit weekend.

Ο  Je hebt last van je rug, dus nu nog even niet. Over een maand begin ik wel.

Ο  Je denkt veel aan beginnen met sporten en een gezonder leven. Je zoekt op google naar ideeën om zo snel mogelijk fit te worden maar je doet uiteindelijk niks.

 

Je denkt er wel aan maar je hebt nog geen stap gezet. 

Je wil graag zo snel mogelijk fitter , gezonder, effectiever,  besluitvaardiger, initatiefrijker en gemotiveerder worden. 

Wat als je fit zou zijn?

Als je aan het einde van de dag nog genoeg energie hebt om van alles te doen? Nog even een goed gesprek met je partner? Even spelen met de kinderen?  Je energie uitstraalt naar je klanten, je collega’s,  je vrienden? Geen of minder stress hebt?

Stap voor stap bouwen we aan kracht en  uithoudingsvermogen. Een gezond lichaam en een gezond brein.

Word een gezondere en FITTERE versie van jezelf en kies voor PERSONAL TRAINING

Deze training is een investering in jezelf die zich dubbel en dwars terug gaat verdienen.  Want jij wil toch ook meer energie en gezondheidswinst.

 

Fit worden op een natuurlijke manier

Binnen of buiten. Met losse materialen, je eigen lichaam of de materialen in de natuur. Dus geen apparaten. Een bewuste keuze omdat je in het dagelijks leven ook je lichaam gebruikt om te bewegen. Dus op de natuurlijke manier. Dit is efficiënter omdat je dan met iedere oefening meerdere spiergroepen tegelijk traint.

De zaal alleen voor jou

Train je het liefst binnen dan reserveren we de zaal alleen voor jou. Dus niet sporten tussen andere sporters in een zaal maar echt persoonlijk.  Zodat we echt alle aandacht aan je kunnen geven. En niet afgeleid worden door andere sporters.

De trainer kan ook naar jou komen

Woon of werk  je in de buurt van Luttenberg, in de gemeente Raalte of Hellendoorn-Nijverdal dan kunnen we ook naar je toekomen. Om daar met je te trainen. In je eigen omgeving.

Personal training maar dan samen = Duo training

Wist je dat je ook met z’n tweeën kunt komen trainen. Met je partner, je collega, een vriend(in) De voordelen van Personal Training waarbij je kosten kunt delen. 

 

Sportende mensen zijn 70% beter in het maken van lastige beslissingen.

En ze beleven ook nog eens veel meer plezier en energie in hun werk.

Sportende mensen zijn 70% beter in het maken van lastige beslissingen.

En ze beleven ook nog eens veel meer plezier en energie in hun werk.

Even voorstellen aan de personal trainers

Ik Ben Mathijn Veldkamp

Al ruim 9 jaar ben ik trainer. Vanuit mijn passie voor sport inspireer ik mensen om ook te gaan bewegen. Graag ga ik met je naar buiten om te sporten. Bewegen in de natuur is namelijk heel erg gezond. Er zijn voldoende middelen aanwezig in de natuur om een uitdagende training te kunnen bieden. En soms neem ik wat attributen mee. Maar ook in onze mooie sportzaal kan ik jou een uitdagende training bieden. Het gaat erom waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Jouw wensen en mogelijkheden staan voorop. Ik gun jouw namelijk ook een fit lichaam. En dus meer energie. Zodat je ‘s avonds nog voldoende energie hebt voor leuke dingen.  Ook heb ik mij gespecialiseerd als Fitnesstrainer Oncologie. Waarbij ik mensen na het behandeltraject begeleid om weer fitter en sterker te worden.  Herstellen na kanker.

Personal training Luttenberg Raalte Nijverdal

Ik Ben Mitchell Freriks

Al veel jaren ben ik actief als trainer en personal trainer. Ik heb een grote interesse in krachttraining. Vanuit de juiste techniek kracht opbouwen met mijn sporters vind ik een uitdaging. Eerst een goede basis neerzetten en dan pas het extra gewicht toevoegen zodat blessures voorkomen kunnen worden Ik merk dat iedereen progressie boekt bij persoonlijke begeleiding. Net dat duwtje in de rug, en nog meer aandacht voor de juiste techniek. Maar ook ga ik graag naar buiten tijdens de trainingen. Hardlopen is ook een van mijn passies. Ook hier geldt een goede techniek is de basis voor blessurevrij lopen.

Ik ben Marloes Veldkamp

Al ruim 9 jaar ben ik sportinstructeur en sinds 7 jaar ook yoga instructeur. Krachtige en/of ontspannen yoga in combinatie met ademhaling. Daarnaast ben ik actief als leefstijlcoach. Wil je graag flexibeler en/of krachtiger worden en ontspannen dan bieden we ook de mogelijkheid om persoonlijk begeleid te worden op het gebied van yoga. Dit kan in onze prachtige yogazaal maar ook thuis op locatie in de omgeving van Raalte en Nijverdal.

Ik merk dat mijn lichaam goed reageert op yoga en dat gun ik jou ook. Ik stap ‘s morgens (meestal) zonder klachten uit bed.

Het verzuim bij sportende werknemers is 2%

en bij niet sportende werknemers 9%

Een zieke werknemer kost al gauw €405 per dag.

Een zieke werkgever kost nog veel meer!

Buiten trainen met Mathijn is goed voor me en ook nog eens gezellig. Ik zit veel achter de computer of ben onderweg. Zelfs als het buiten vriest is het heerlijk om in Luttenberg het bos in te gaan. Iedere keer zijn de oefeningen anders.  Ga het vooral zelf ervaren. Want het levert je veel op.

Erik Beekman

Doe het voor jezelf

Na een polsbreuk ben ik gestart met PT bij Mitchell. 3 maanden heeft hij mij begeleidt in het herstel en het versterken van de pols. Hierbij heeft hij goed gekeken naar de fysieke mogelijkheden. Een rustige opbouw naar bijna volledig herstel. Ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb.

Ancil Geertman

Herstel na blessure

KENNINGSMAKINGSGESPREK

Wil jij graag weten hoe wij jou kunnen helpen naar een fittere en energiekere versie van jezelf?

Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.  Dus bel of mail. Of vul je telefoonnummer in zodat wij jou kunnen bellen.

Gezonde en fitte WERKNEMERS VULLEN hun werktijd voor 83% effectief. Werknemers met een slechte gezondheid vullen hun werktijd voor 65% effectief. (bron: World Economic Forum)

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag.