fbpx
Mathijn 06 53330106 Marloes 06 51955910 info@topfitsalland.nl

PT Mathijn Veldkamp

Wie ben ik

Vanuit een passie voor alles wat met sport te maken heeft ben ik, Mathijn Veldkamp, begonnen met een opleiding tot Fitnesstrainer A, Bootcamptrainer en Fitnesstrainer B (Personal Trainer). Daarnaast volg ik allerlei cursussen op het gebied van functioneel trainen (Cross, Rumble/Boksen, Move it en Insane) en indoor cycling. Inmiddels heb ik ook de specialisatie Bewegingsdeskundige Pre-Diabetes en Obesitas afgerond. Graag wil ik iedereen laten ervaren dat bewegen leuk is.

Voetbal, fitness, wielrennen, schaatsen en hardlopen zijn de sporten die ik zelf actief beoefend heb of nog steeds doe. Bewegen, sporten vind ik gewoon leuk en ik voel mij er goed bij. Het kost energie, maar het levert mij nog veel meer energie op. Tijdens de opleidingen ben ik me er nog meer van bewust geworden dat bewegen ook noodzakelijk is om vitaal ouder te worden. Met het oog op het nieuwe beleid m.b.t. ouderenzorg is hier dus nog veel werk te verrichten. Hoe eerder je begint met bewegen, hoe beter dit uiteindelijk is. Maar het is nooit te laat om te beginnen.

Als Personal Trainer kan ik mensen op een optimale manier begeleiden naar het behalen van hun sportieve doelstelling, een beter uithoudingsvermogen of een algehele betere gezondheid. Ook in overleg met arts en/of fysiotherapeut. Ik kan je helpen met het verliezen van gewicht door samen aan je beweeg- en voedingspatroon te werken. Ik motiveer je, inspireer je en ben je coach.

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag.