fbpx
Mathijn 06 53330106 Marloes 06 51955910 info@topfitsalland.nl

Gezonde leefstijl

Fit worden door beweging, voeding, ontspanning, slaap en structuur

Gezond en fit oud worden willen we allemaal

Na je pensioen nog lekker actief zijn. Genieten van de extra vrije tijd die je hebt. Lekker wandelen, fietsen, leuke dingen doen.  Maar ook nu, op de weg naar je pensioen, je fit voelen, energie voor 10 hebben. Genieten van het leven! Dat wil jij toch ook? En het mooie is dat je daar zelf best een grote invloed op hebt.  

Dus laten we het samen doen. 

 Afvallen, fit worden, ontspannen…

Top Fit Salland voeding afvallen of sportvoeding

VOEDINGSPROGRAMMA

Wil jij graag afvallen dan heeft voeding daar een grote invloed op.  Door je lichaam op de juiste manier te voeden in plaats van te vullen zorg je voor de juiste brandstof voor je lichaam. Meer energie zodat je meer zin hebt om te sporten. In het 12 weken programma wegen we wekelijks en krijg je een menu op jouw persoonlijk afgestemd. Geen quick fix maar gelijdelijk afvallen door gezonde voeding die je gewoon in de supermarkt kunt kopen.

Top Fit Salland voeding afvallen of sportvoeding

Sportprestaties verbeteren

Het voedingsprogramma kan ook ingezet worden om je sportprestaties te verbeteren.  Op basis van je huidige gewicht en lengte en mate van inspanning bepalen we de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om optimaal te funtioneren. Voldoende koolhydraten en eiwitten. Je lichaam voeden zodat je spieren maximale belasting aan kunnen. Goede voeding zorgt ook voor snel herstel zodat je weer vol energie de volgende training kunt starten.

In 6 weken slanker

In 6 weken slanker (online)

In dit 6 weken programma ontvang je voor 6 weken dagmenu’s op basis van gezonde voeding. Daarnaast ontvang je wekelijks online leefstijltips en een online workout van 30 minuten. En een 30 dagen challenge voor meer beweging. De voeding wordt afgestemd op je huidige gewicht, en buikomvang.  Doel is om ongeveer 3kg af te vallen en een paar centimeters buikomvang te verliezen op een gezonde manier. 

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag.