fbpx
Mathijn 06 53330106 Marloes 06 51955910 info@topfitsalland.nl

Cross Fit

CROSS FIT

Tijdens Cross Fit ga je de competitie aan met jezelf. 
Cross Fit is een gevarieerde en uitdagende training in een kleine groep. Ben jij een sporter die bereid is net dat stapje verder te gaan binnen je eigen grenzen. Ben jij gemotiveerd en hou je wel van een uitdaging? Dan is Cross Fit iets voor jou.

Aan de basis van Cross ligt crosstraining. Dit verwijst naar vormen van training die verschillende trainingsdisciplines combineert. Denk hierbij aan gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Cross is een geweldige manier om verschillende spiergroepen te trainen, technische vaardigheden te verbeteren en verveling in je work-out te voorkomen. Want iedere week is anders. 

Trainen in de groep maakt het extra leuk omdat je elkaar kunt motiveren en uitdagen. 

 CROSS FIT IS EEN UITDAGENDE TRAINING

Cross is een small group training van ongeveer 45 tot 60 minuten. Deze bestaat uit een voorbereiden de movement preparation, een technieksessie en een intensieve korte workout. Workout Of the Week (WOW). Dus iedere week een andere training. Er wordt gewerkt met Olympische stangen, ringen, pull up bars, kettlebells, medicine balls, je eigen lichaamsgewicht en meer.
Ook Cross biedt differentiatie mogelijkheden voor de verschillende doelgroepen. Als je bereid bent met de juiste techniek hard te werken voor je beste vorm ooit. De trainer zorgt eerst samen met jou voor de juiste techniek en daarna kun je opbouwen qua zwaarte van de oefening.
Cross is spannend, uitdagend, effectief en gevarieerd.

Aanmelding vooraf is verplicht. Er zijn maximaal 8 plekken. Kennis en ervaring met functionele training is gewenst. Eventueel kan eerst voor een Move It training gekozen worden om de basis op te bouwen.

Voor mij is cross me heerlijk uitleven met een sportieve groep. Ieder op zijn eigen niveau maar samen tot het uiterste gaan.  De les is zwaar, gevarieerd en met een super begeleiding. Veel aandacht voor de techniek van de oefeningen. Toptraining

John Duteweerd

Ik vind Cross Fit leuk en uitdagend. Veel afwisselingen in de trainingen en techniek. In een uurtje train je het hele lichaam op kracht en conditie. Het is een gezellige groep maar er wordt wel fanatiek getraind.

Cyriel Vree Egberts

 In deze veelzijdige en intensieve training wordt de focus gelegd op spieropbouw waarbij de trainer goed let op de juiste uitvoering van de kracht oefeningen. Je wordt persoonlijk uitgedaagd om naar een hoger niveau te werken. Voor mij is dit een perfecte training om na een drukke werkdag mijn hoofd leeg te maken.’

Marielle Evers

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag.